Овруцька та Словечанська громади вшанували пам'ять Героя - Казмерчука Андрія Михайловича

  • 125

Фото без опису4  червня 2023 р. на подвір'ї Тхоринського ліцею Словечанської громади було людно, на жаль, подія, яка зібрала людей, була далеко не радісна: на фасаді ліцею з'явилася ще одна пам’ятна дошка випускнику даного закладу, нашому земляку - Казмерчуку Андрію Михайловичу. 

Словечанська та Овруцька громади вшанували пам'ять загиблого Захисника.

Віддати шану пам'яті Герою прийшли: Овруцький міський голова Іван Коруд, секретар Овруцької міської ради Віктор Кисіль, голова Словечанської сільської ради Володимир Трикиша, рідні Героя, близькі, побратими, однокласники та односельці.

Казмерчук Андрій Михайлович, народився 15.03.1986 р. в с. Тхорин Словечанської громади, де й проживав до початку повномасштабного вторгнення росії. З першого дня війни Герой, як справжній патріот своєї землі, став на захист України та українського народу.

На жаль, 26.02.2023 р. Казмерчук Андрій Михайлович загинув біля н. п. Красногорівка Донецької області, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.

Похоронений Захисник на цвинтарі в с. Тхорин.

Зі щирими словами співчуття до рідних та теплими спогадами про Андрія Михайловича звернулись до присутніх: Овруцький міський голова Іван Коруд, Словечанський сільський голова Володимир Трикиша, директор Тхоринського ліцею та однокласниця загиблого Героя Тетяна Мудревська, начальник 1 відділу Коростенського РТЦК та СП, підполковник Ігор Кобельчук.

На знак глибокої поваги до Захисника присутні поклали квіти до пам’ятної дошки Андрія Михайловича.

Настоятель Свято – Макарівського храму Православної церкви України о. Олександр відправив поминальну панахиду за загиблим Героєм.

Слава і шана «Натовцю» (саме такий позивний мав загиблий Герой). Вічна пам'ять Сину, Брату, Батьку, Чоловіку, Другу та Герою, що поклав життя на захист України та українського народу!

Доземний уклін усім, хто зараз боронить нашу Волю і Свободу!

Слава Героям! Слава Україні!