17 автівка для військових від Овруцької громади

  • 97

Фото без описуОвруцькою міською радою повідомлялося, про те що 21 травня, одну із двох куплених за кордоном автівок (автомобіль Jeep Grand Cherokee),  було передано нашим Захисникам.

Сьогодні, 25 травня, передано другу автівку Kia Sorento (загалом, 17 транспортних засобів) для наших Захисників на передову. Цього разу, передати ключі від автомобіля військовим, мали честь  сім’я Віктора та Галини Лєйкіних із Заріччя (подружжя щомісяця передає на потреби ЗСУ -2000 грн) та ще один житель с. Заріччя Михайло Шваб (щомісячно робить свій внесок у розмірі 500 грн).

Міський голова Іван КОРУД зазначив: «Впевнений, що автівка слугуватиме нашим бійцям і допомагатиме виконувати бойові завдання. Дякую сім’ї Лєйкіних та Михайлу Швабу за їх значний внесок; дякую всім, хто долучається до справ на користь ЗСУ, своєю добротою підтверджуєте, що Ви неймовірні, бо кожна ваша гривня є важливою. Не зупиняємося на досягнутому. У єдності наша сила! Працюємо далі! 17 автівок відправлених на передову – це велика заслуга жителів нашої громади.»