«Школа підтримки малого та середнього бізнесу» - це грантовий проект спрямований на підтримку жіночого підприємництва та ВПО в Житомирській області

  • 106

Фото без опису«Школа підтримки малого та середнього бізнесу» - це грантовий проєкт спрямований на підтримку жіночого підприємництва та ВПО в Житомирській області.

Чому саме наша Школа підтримки малого та середнього бізнесу?
Тому що, саме тут ви отримаєте інформацію від бізнесменів-практиків, які є спеціалістами у своїй галузі. Вже під час навчання в школі ви зможете розібратися з ключовими аспектами ведення власного бізнесу, пропрацюєте всі свої слабкі та сильні сторони, та зможете одразу застосовувати отримані знання на практиці. Ріст вашого підприємництва вже за час навчання гарантовано (за умови вашої активної діяльності).
Прийом анкет триватиме до 14 липня, а після цього відбір найкращих заявок та старт навчальних модулів одразу для двох груп.
На кого розрахований проєкт:
- жінок та чоловіків з Житомирської області (та/або з довідкою ВПО), які мають бізнес-ідеї;
- чинних підприємців з Житомирської області (та/або з довідкою ВПО).
Програма навчання адаптована як для початківців, так і для чинних підприємців.
Активна фаза проєкт триватиме 4 місяці. Модульна система (1 модуль - це 2 дні субота та неділя, перерва між модулями 1-3 тижні, навчання буде відбуватися тільки у вихідні). В міжмодульний період, а також після завершення активної фази проєкт будуть працювати ментори для підтримки учасників (консультації).

Участь в проєкт безплатна. Іногородні учасники забезпечуються житлом в м. Житомир на період навчання.

Як взяти участь в проєкті?
Перший крок - заповнити анкету, яка доступна за посиланням до 14 липня 2023 року (18:00). Другий крок - пройти співбесіду (Обраним учасникам зателефонує координатор та узгодить дату співбесіди, учасники, які не пройшли конкурсний відбір, отримають відповідь електронною поштою). Третій крок - відвідувати всі навчальні модулі та виконувати домашні завдання.

Проєкт реалізовується за підтримки ГО "Мондо" (Естонія) в рамках проєкту “Для України”, БФ "Справжні українці" і ГО "Вдоскональ себе".

Запитання по проєкту можна надсилати на електронну пошту: improveyourself.zt@gmail.com з поміткою в темі листа “школа МСБ”.
Анкета для участі: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSetUT0kyUS2bO.../viewform