Представники благодійного фонду «ЧеФуКо» завітали до Овруцької громади

  • 242

Фото без опису10 років тому, за власної ініціативи президента Компанії Дайнікаентай Консалтінг (Dainikaientai Сonsulting Сompany) пана Асаї був заснований благодійний фонд «ЧеФуКо» (Японія). Ідея благодійників - допомога дітям світу, які зазнали лиха від трагедій та катастроф, починаючи з дітей префектури Фукусіма та тих, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Днями відбулася зустріч представників благодійного фонду «ЧеФуКо»  на чолі з  виконавчим директором Масаюкі КАБАСАВА, у складі майстра лікувальної терапії ОННЕЦУ Макото СУГІУРА та депутата місцевої селищної ради Шінічі ТАКАХАШІ з Овруцьким міським головою Іваном КОРУДОМ та заступником міського голови Наталією РИБИНСЬКОЮ, у ході зустрічі сторони обмінялися інформацією щодо діяльності та потреб нашої громади, основну увагу приділили потребам лікарні.  

Цього ж дня, японські друзі відвідали Овруцький ліцей № 3, дитяче та пологове відділення КНП «Овруцька міська лікарня», яким протягом кількох років надають суттєву допомогу.