Привітання Овруцького міського голови до Дня Незалежності України

  • 72

Фото без описуДорогі Овручани!

Щорічно, починаючи з 1991 року, 24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України. 32 роки незалежності… та на жаль, дев’ять із них в умовах війни на Сході нашої країни, 547 днів в умовах повномасштабного російського вторгнення. Підступна росія, без оголошення війни, віроломно напала на мирні міста і села нашої країни, але ми зробили свій вибір на користь нашої Батьківщини, тоді, кожен із нас чітко вимовив своїй незалежності – ТАК. Це ТАК не чергова галочка на папері, а в душі кожного з нас. За ці півтора року ми стали іншими, багато чого усвідомили, багато чому навчилися, а головне ми стали ЄДИНИМИ. Ми всі об’єднані єдиною метою – збереження незалежності та Перемога України.

Завдяки мужності наших захисників, незламності та єдності українського народу, підтримці усього цивілізованого світу ми переможемо підступного ворога. Тільки разом ми досягнемо миру і злагоди у нашому спільному домі, та будемо наполегливо працювати над його відбудовою.

Ми вистоїмо і витримаємо заради майбутнього нашої рідної країни.

Наші славні Герої на передовій, не відступаючи, виборюють незалежність та територіальну цілісність країни. Щиро дякую їм за захист кожного з нас, за право жити, бути вільними та незалежними!

Схиляю голову перед світлою пам’яттю загиблих Героїв. Бережімо пам'ять про наших захисників, які загинули, оберігаючи рідну землю. Їх подвиг – неоціненний, ми у вічному боргу перед ними.

Вклоняюсь перед сім’ями, що втратили своїх рідних і близьких на цій війні. Попри біль та страждання ви знаходите у собі сили жити та допомагати тим, хто цього потребує. Ви виховали справжніх патріотів.

Ми обов’язково переможемо та гідно пройдемо цей важкий час.

З нагоди свята бажаю всім здоров’я, добра, сили і наснаги. Нехай злагода панує у ваших домівках, а на нашу святу землю, якнайшвидше прийде мир та перемога.

Зі святом вас!

Героям Слава!

Слава Україні!

З повагою, міський голова Іван Коруд