Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем знань

  • 103

Фото без описуДорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року.

Свято першого дзвоника ‑ завжди особливе,  яскраве  та, водночас, хвилююче  – починається нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень і дивовижних відкриттів.

На жаль, спершу Covid – 19, затим повномасштабна  війна з росією  внесли свої болючі корективи у навчальний процес освітніх закладів, але головне, не зупинили його - навчання проходило онлайн. Проте, за школою засумували усі: педагоги, школярі та їх батьки. Нелегкий час показав справжню цінність шкільних буднів та безпосереднього спілкування вчителя та учня.

Тож нехай цей першовересень стане хорошим стартом у новий навчальний рік, принесе тепло та гарний настрій у кожен клас.

Дорогі першокласники, сьогодні важливий день у вашому житті, бо школа вперше для вас відкриє свої двері в чарівну країну знань. Бажаю вам веселих, захоплюючих уроків та нових друзів. Будьте сміливими, старанними та енергійними.

Дорогі одинадцятикласники, цей день не менш важливий та відповідальний для вас, бо кожному доведеться обирати свій професійний напрямок у житті. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі.

Дорогі учні, в якому б класі ви не навчалися, пам’ятайте, що  навчання – це скарб. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Шановні вчителі, ви щедро ділитесь своїми знаннями з учнями та виховуєте справжніх патріотів рідної землі. Саме ваша мудрість та любов, залишається з вихованцями на все життя. Дякую вам за душевне тепло, мудрість, чесність та велике терпіння.

Шановні батьки, нехай діти радують вас кожен день своїми новими успіхами і досягненнями.

Щиро дякую всім, хто цілодобово стоїть на захисті нашої громади та країни, забезпечує безпеку та дає можливість дітям радіти життю та продовжувати навчання.

Пам’ятаємо, що наші діти – наша гордість та віра в майбутнє України!

З Днем знань!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, міський голова   Іван Коруд