В рамках великого соціального проєкту «Діти Перемоги» - відбулася розважальна програма для дітей Овруччини

  • 189

Фото без описуНа жаль, наша країна 558 днів живе в умовах повномасштабної російсько – української війни. За цей час кожен з нас подумки переосмислює: як прожив, що зробив, що вдалося, але пріоритетом  для нас дорослих завжди  була і є турбота про наших дітей та їх  щасливе дитинство.

Завдяки ініціативі Народного депутата України Арсенія Пушкаренка, сприянню Овруцького міського голови Івана Коруда,  3 вересня 2023 року для дітей пільгових категорій нашої громади, в рамках великого соціального проєкту «Діти Перемоги», спільно з Житомирським обласним академічним театром ляльок, відбулася цікаво насичена  розважальна програма.

Діти з малозабезпечених сімей, загиблих військових,  військових, що боронять нашу землю від російських нелюдів, працівників поліції, ДСНС, ДФТГ та ДБСТ відвідали захід, який організовано задля того, щоб вони мали змогу відволіктися від щоденних новин і хвилювань, пов’язаних із війною.

Дитячій радості не було меж від перегляду театральної вистави, спілкування з казковими героями, фотосесії біля фотозони та з Псом Патроном. Солодкі смаколики надали незабутнього присмаку свята дітям.

«Завдяки Збройним силам України, які боронять суверенітет і територіальну цілісність держави, наша країна залишається вільною та демократичною. Тож першочерговий обов’язок кожного українця — підтримувати ЗСУ і піклуватися про родини захисників. «Діти Перемоги» — це саме про таку підтримку близьких і рідних наших Героїв», — переконаний Арсеній Пушкаренко.

«Такі заходи є необхідними: вони дають можливість у цей складний час подарувати позитивні моменти як дітям наших Героїв, так і їхнім близьким, які раді бачити щасливі посмішки малечі», — зазначив міський голова Іван Коруд.

Щасливого, мирного і незабутнього дитинства бажаємо всім дітям!

Бережімо дітей – вони наше майбутнє!