Вперше серед населення Овруцької громади відбувся легкоатлетичний забіг «Овруцька миля - Шлях до перемоги»

  • 186

Фото без опису10 вересня 2023 року, о 09: 00 год на центральній площі м. Овруч, хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували всіх, хто віддав своє життя, виборюючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

В  урочистостях взяли участь родини загиблих Героїв, захисники, які героїчно захищають рідну країну, Народний депутат України Арсеній Пушкаренко, начальник Овруцького відділу Національної поліції України в Житомирській області, підполковник Юрій Кондрацький, колектив міської ради на чолі з Овруцьким міським головою Іваном Корудом,  громадськість. 

Цього дня, в пам'ять про загиблих Захисників та Захисниць України в російсько – українській війні, вперше серед населення Овруцької громади відбувся легкоатлетичний забіг «Овруцька миля - Шлях до перемоги». Участь у забігу взяли близько 40 учасників. Забіг стартував від  пам'ятника Князю Володимиру (неподалік Овруцького професійного ліцею) до центрального входу в КНП «Овруцька міська лікарня».

Організатором даного заходу виступив колектив ДЮСШ під керівництвом директора Руслана Вороб'я. 

Першим подолав дистанцію  Вячеслав Федоренко, другим фінішної прямої дістався  Дмитро Іщук, трійку призерів замкнув – Сергій Помінчук. Ярослав Бортник (4 місце), Артем Зичков (5 місце), Микола Бортник (6 місце), Владислав Фурса (7 місце), Артем Мозольов (8 місце), Максим  Ярковський (9 місце) та Наталія Левківська (10 місце) увійшли в першу десятку легкоатлетів Овруччини у 2023 році.

Овруцький міський голова Іван Коруд вручив грамоти учасникам, які посіли від 4 до 10 місця, призерам - грамоти, медалі та грошову винагороду.

“Цей захід хоч і має спортивне підґрунтя та в першу чергу – це наша вдячність, шана і пам’ять кожному полеглому Герою!” – зазначив міський голова Іван Коруд.

По завершенню заходу присутні зробили світлину на згадку.