З нагоди Дня усиновлення міський голова Іван КОРУД відвідав та привітав дітей і батьків дитячого будинку сімейного типу та вихователів патронатної родини

  • 229

Фото без опису17 вересня з нагоди Дня усиновлення міський голова Іван КОРУД відвідав та привітав дітей і батьків дитячого будинку сімейного типу та вихователів патронатної родини. Очільник громади відзначив грамотами, подарував продуктові набори та смаколики для дітей.

Іван Ярославович дякує та вітає зі святом всіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, батьків-вихователів! Висловлює Вам  найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, дали кожній дитині, яка зростає у ваших сім’ях, найважливіше — щастя мати родину.

На території нашої громади проживають 110 дітей, які мають статус дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в 59 сім’ях. Функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу та 1 патронатна сім’я.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.