Повертається "на щиті" наш Герой - Бурмич Микола Васильович

  • 110

Фото без описуСьогодні, 26 вересня 2023 року, орієнтовно о 13.00 – 14.30 год. Героя – Бурмича Миколу Васильовича «на щиті» доставлять на рідну землю.

Спершу траурний кортеж направиться до Овруцького моргу, далі в с. Покалів до двору батьківської хати, опісля в с. Скребеличі, де останнім часом проживав Микола Васильович.

Просимо мешканців Ігнатпільського, Гошівського, Великофоснянського, Зарічанського, Кирданівського, Піщаницького, Покалівського старостинських округів в цей час створити «живий коридор» вздовж узбіччя дороги поблизу ваших населених пунктів та жителів м. Овруч - вздовж вул. Т. Шевченка та вул. Героїв Майдану, аби гідно зустріти полеглого Героя та провести в його останню дорогу.

Прощання з Героєм та поховання відбудеться завтра, 27.09.2023р:

- 11 год 00 хв – прощання з Героєм вдома с. Скребеличі, далі церемонія відспівування в церкві с. Покалів та мітинг – реквієм на подвір’ї церкви.

Поховають Героя на цвинтарі  в с. Покалів.

Словами важко передати біль утрати, який сьогодні в серці кожного жителя громади.

Щиро співчуваємо батьку Василю Михайловичу, брату Ігорю Васильовичу, дружині Наталії Степанівні, дітям Данилу, Назару та Поліні,  близьким, друзям, бойовим побратимам, всім тим, хто знав та любив мужнього воїна.

Вічна пам'ять і вічна слава Герою!