Два автомобілі для ЗСУ від колективу Овруцької міської ради та небайдужих жителів громади

  • 180

Фото без описуЗа 582 дні повномасштабної війни в Україні колектив Овруцької міської ради та небайдужі жителі громади не лише не втрачають свій волонтерський потенціал, а лише примножують його, бо діють спільно та єдино: продовжують допомагати військовим, які боронять нашу країну.

До Овруцької міської ради надішли офіційні звернення від військових частин, де зазначалося, що наші Захисники мають потребу у автомобілях.

Тому колектив Овруцької міської ради на чолі з міським головою Іваном Корудом, та небайдужі жителі громади, зробивши свій внесок - придбали два позашляховики Mitsubishi L200 мужнім Захисникам на фронт.

Завдячуючи працівникам всіх відділів та старостатів Овруцької міської ради (від 1 січня 2023 року по 31 серпня 2023 року зібрано – 647 360 грн), також  подружжю Лейкіних Віктора та Галини (щомісячно передають по 1000 грн на потреби ЗСУ від кожного), Михайлу Швабу (щомісячний внесок – 500 грн на потреби ЗСУ), учнівському та учительському колективам Кирданівського ліцею (провівши 1 вересня 2023 року акцію «Замість букета – допомога ЗСУ», зібрали та передали до Овруцької міської ради, на потреби ЗСУ – 18 600 грн.), Людмилі Кобилинській (особистий внесок 2 000 грн), Вагифу Караєву (особистий внесок 3 000 грн), Світлані Усовій (особистий внесок 1000 грн), Данилу Немодруку (передав до міської ради 5 600 грн, які хлопцю вдалося зібрати разом з небайдужими жителями громади),  Валентині Мошківській (особистий внесок – 1000 грн), представник церкви Спасо – Преображенський собор (передав внесок від вірян - 10 500 грн); 12 вересня 62 жителі нашої громади долучилися до збору крові для ЗСУ, відмовившись від оплати у сумі 20 грн кожному, а це -1240 грн, саме цю суму було передано до міської ради та додано до загальної суми, таким чином, вдалося придбати два автомобілі.

Один з яких 22 вересня 2023 року передано військовим, інший – буде передано Захисникам найближчим часом.

Міський голова Іван Коруд зазначив: «Не зупиняємось, бо знаємо наскільки велика потреба наших Захисників у транспорті, підтримуємо та допомагаємо нашим Героям на фронті. Спільно наближаємо нашу Перемогу», - також виразив свою щиру вдячність місцевим підприємцям Олександру Колпаку та Миколі Ожику за їх відповідальність, адже саме вони придбали та доставили автомобілі із - за кордону, також подякував  жителям громади, котрі долучаються до збору грошей для ЗСУ.

З початку війни колективом Овруцької міської ради та небайдужими жителями громади придбано 19 автотранспортних засобів для військових.

У єдності наша сила!

Слава Героям!

 Слава Україні!