Працівники ПрАТ «Овруцький хлібозавод» та ПрСК «Словечанська хлібопекарня» Овруцької райспоживспілки відзначили професійне свято

  • 212

Фото без описуНапередодні Дня працівників харчової промисловості, працівники ПрАТ «Овруцький хлібозавод» та ПрСК «Словечанська хлібопекарня» Овруцької райспоживспілки зібралися разом, щоб відзначити своє професійне свято.

Урочистий захід відбувся на території ПрАТ «Овруцький хлібозавод» в м. Овруч.

 

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять патріотів, які полягли на полі бою, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.

 

З вітальними промовами  та словами подяки за щоденну кропітку працю, за «чисті серця» та «золоті руки» до присутніх звернулися керуючий справами виконавчого комітету  Овруцької міської ради Сергій Лобик, генеральний директор ТОВ «Твій хліб» Микола Іскра та керівник ПрАТ «Овруцький хлібозавод» Валентина Куліш.

 

За  сумлінну працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток галузі та з нагоди професійного свята працівників зазначених колективів відзначено Грамотами та грошовою винагородою.

 

Адже, завдячуючи наполегливій праці фахівців галузі та мужнім захисникам і захисницям, ми вдихаємо аромат свіжих паляниць та спільно, кожен на своєму фронті наближаємо Перемогу.

Хвала рукам, що пахнуть хлібом!

Слава Героям!

Слава Україні!