6 грудня  в тимчасовому залі засідань Овруцької міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України, Міжнародного дня волонтера та Дня місцевого самоврядування

  • 241

Фото без опису6 грудня  в тимчасовому залі засідань Овруцької міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України, Міжнародного дня волонтера та Дня місцевого самоврядування, які цими днями відзначаються в нашій країні.

Недарма, ці свята переплелися воєдино та не випадково стоять поруч в календарі, тому, що в житті люди цих покликань тісно пов’язані між собою.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Захисників та Захисниць України, які загинули, відстоюючи незалежність України у кривавій війні проти російських окупантів.

Вітали наших захисників, волонтерів та ветеранів місцевого самоврядування Народний депутат України Володимир Арешонков, Овруцький міський голова Іван Коруд, командир *** батальйону Дмитро Грицюк, представники волонтерських рухів Овруцької громади Сергій Комаревич та Оксана Батильчук.

Міський голова Іван Коруд подякував присутнім за їх неоціненний вклад у майбутнє нашої України та побажав, щоб всі воїни якнайшвидше повернулися з перемогою до своїх рідних осель.

Народний депутат України Володимир Арешонков вручив присутнім Подяки та грошову винагороду, своєю чергою, міський голова Іван Коруд нагородив Почесними грамотами, Грамотами Овруцької міської ради, та грошовою винагородою військовослужбовців, волонтерів та ветеранів місцевого самоврядування.

Захід пройшов зі сльозами на очах,  проте, в дружній та теплій атмосфері з великою вірою та надією на скорішу Перемогу.

Присутні здійснили покладання квітів до підніжжя пам’ятних знаків  Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Єдина Україна – допоки ми єдині!

Слава Героям!

 Слава Україні!