Міський голова Іван Коруд тричі за останній місяць доставляв допомогу військовим на Донеччині

  • 202

Фото без описуЛише на початку грудня Овруцький міський голова Іван Коруд разом із начальником відділу цивільного захисту та оборонної роботи Володимиром Башинським відвідали військових на Сході країни,  в місцях їх дислокації та вже 28 грудня 2023 року, вдруге за місяць, доставили необхідну допомогу нашим захисникам на Донеччину в н. п. Дружківка та н. п. Курахово.

Пакет допомоги формувався відповідно до заявок військових.

Маємо надію, що автомобіль пікап Nissan, переданий естонськими друзями,  два планшети (придбав директор КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги" Олександр Шевчук) та дві системи супутникового зв’язку Starlink (одну з яких передав приватний підприємець Олег Савчук) та пиломатеріали для укріплення бліндажів стануть у нагоді нашим захисникам та збережуть їм  життя. Також з – поміж доставленого вантажу були продукти харчування, засоби гігієни, теплі шкарпетки та окопні свічки від нашої землячки, мами загиблого Героя - Юрія Башинського - Ольги Башинської.

Цього ж разу до поїздки долучився Народний депутат України Арсеній Пушкаренко, який своєю чергою, відгукнувся на прохання Ольги Башинської та передав  108 батальйону 10 гірсько- штурмової бригади «Едельвейс» (саме тут проходив військову службу наш земляк  - Юрій Башинський) автомобіль Volkswagen T4.

Традиційно, приватним підприємцем Олегом Скорецьким надано автомобіль Mercedes для доставки вантажу на Схід країни. Перевезення здійснив водій - Петро Мошківський.

Дорогою додому виїзною групою було опрацьовано представлений військовими перелік потреб. Не зволікаючи, було прийнято рішення: зробити Новорічний подарунок нашим захисникам – підтримати їх морально та технічно. Тож укомплектувавшись автівкою, іншими корисними речами та смаколиками Народний депутат України Арсеній Пушкаренко та Овруцький міський голова Іван Коруд 31 грудня 2023 року відправилися  на Схід країни, щоб передати необхідну допомогу військовим.

З Новим роком, наші захисники! 

Нехай 2024 рік принесе нашій Україні мир та Перемогу! Ангела-охоронця за плечима кожному воїну! Дякуємо Вам, наші Герої, за те, що мужньо захищаєте Україну та український народ!

СлаваУкраїні! Слава Героям!