В Овручі долають наслідки снігопаду

  • 93

Фото без описуЗимова погода непередбачувана. До снігових заметів готувалися, проте, як показала ситуація, без спільних зусиль наслідки негоди самостійно не подолати. Овруцька громада вкотре продемонструвала єдність дій.

Міський голова Іван Коруд висловлює щиру подяку службі автомобільних доріг в Житомирській області, а саме, підприємству «Автострада», - за розчищення доріг державного значення, Житомирській ОВА та підприємству ПП "ЖИТОМИР БУД-АЛЬЯНС", - за розчищення доріг обласного значення; керівникам, робітникам та трактористам комунальних підприємств «Овруч» та «Гарне місто» - за розчищення комунальних доріг, тротуарів та доріг загального користування від снігу (особисто директору КП «Гарне місто» Павлу Грищенку, - за персональне розчищення прибудинкових територій біля багатоповерхівок в м. Овруч); приватним підприємцям, аграрним підприємствам та старостам,- за сприяння у чищенні вулиць в населених пунктах від снігу.

Спасибі  кожному, хто з розумінням відноситься до ситуації, яка склалася, адже роботи розпочалися з 5 год 30 хв 13 січня та  проводяться як в м. Овруч, так і по старостинських округах.

Міський голова просить вибачення в жителів громади за деякі нерозчищені ділянки доріг, на жаль, маємо такі в  м. Овруч (район «Нагорні» і «Гептарі») та селах.

Заходи по розчищенню  доріг від снігу будуть доопрацьовані завтра по всіх населених пунктах нашої громади.