В Овручі відбулися урочистості з нагоди завершення будівництва ДНЗ №8 "Ластівка"

  • 133

Фото без описуШановні жителі Овруцької громади!!

Сьогоднішня дата 5 лютого 2024 року, без сумніву, назавжди увійде не тільки в історію нашої громади, а й країни в цілому, як одна із ключових. Адже,  саме Овруцька громада, після повномасштабного російського вторгнення, стала першою, де відбувся найперший проєкт відбудови України – розпочалося та успішно завершилося будівництво нового сучасного закладу дошкільної освіти. Дитячий садок повністю профінансований та побудований Естонією.  Безумовно, багато людей як естонців, так і українців вклали частинку себе у будівництво даного закладу, аби  цей казковий велетень щодня радо зустрічав своїх 160  вихованців.

Ця подія є вкрай важливою, бо кожному відомо, що дитячий садочок – запорука майбутнього. Суспільство живе та розвивається, завдячуючи саме підростаючому поколінню.

Тож нехай кожен день для нашої малечі буде казковим та цікавим! Нехай малі Всезнайки назавжди забудуть страшне слово – війна та щасливими зростають під мирним українським небом.

Колективу цьому закладу бажаю творчості та нових звершень у такій важливій справі, - як виховання дітей.

Безмежно вдячний естонському та українському Урядам, Народному депутату України Арсенію Пушкаренку, голові Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку, першому заступнику начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталії Остапченко, директору Департаменту регіонального розвитку ОВА Інні Хоменко за підписання угоди та підтримку даного проєкту.

Щиро дякую команді Естонського центру міжнародного співробітництва та розвитку за те, стали потужним осередком у співпраці двох народів, а для Овруча – безумовно, найкращими партнерами та друзями.

Дякую  кожному і кожній, хто зробив свій внесок у будівництво дитячого садочка. Бажаю здоров’я і мирного неба над головою.

Нехай Ваші добрі й щирі справи повертаються до Вас сторицею та наповнюються теплом від вдячності маленьких дитячих сердець. 

Хочу подякувати нашим Захисникам: Національній поліції, добровольчому формуванню Овруцької територіальної громади, Держприкордонслужбі, військовим, котрі цілодобово стоять на сторожі та забезпечують безпеку жителям громади.

Схиляю голову перед світлою пам’яттю Героїв, котрі віддали своє життя за Україну та за її світле майбутнє.

Відновимо! Побудуємо! Переможемо!

Слава народам України та Естонії!

Героям Слава! Слава Україні!