Ретранслятор та тепловізори для військових від Овруцької громади

  • 115

Фото без описуШановні жителі громади!

За час російсько – української війни, наші мужні Захисники стали могутньою стіною на передовій, а жителі громади - активними їх помічниками в тилу.  

Безмежно вдячний кожному за допомогу нашим Героям, яка надходить від громади у будь-якій формі.

На офіційних інформаційних ресурсах Овруцької міської ради постійно розміщуємо дописи, в яких звітуємо перед громадою за кожну використану гривню.

Тож настав час для звіту по коштах і цього разу, адже саме сьогодні 1 березня 2024 року в один із підрозділів в/ч А 7307 передано чергову партію допомоги від Овруцької громади: ретранслятор та дев’ять  тепловізорів.

Ретранслятор, вартість якого - 37 400 тис. грн, придбаний за кошти колективу газети «Зоря» (5 000 грн), наших земляків Кудрявцевої Раїси с. Коренівка (500 грн), Лавренчук (Усової) Світлани с. Норинськ (500 грн), Дубовика Миколи м. Овруч, вул. Б. Хмельницького буд 26, кв. 24 (1000 грн), Бортник Олени с. Норинськ (1000 грн), сімей Аліни і Михайла Шваб с. Заріччя (1000 грн) та Галини й Віктора Лєйкіних (2000 грн), а також власні кошти працівників Овруцької міської ради (26 400 грн).

Тепловізори на суму 309 600 грн закупили коштом бюджету Овруцької міської ради.

Щиро дякую всім людям за щирість і чуйність сердець та за допомогу нашим Захисникам, адже їм дуже важливо відчувати нашу з вами підтримку.

Щиро дякую Захисникам і Захисницям, які живим щитом стоять на захисті рідної землі, за незламність духу і відвагу. Своїм героїзмом ви пишете нову історію незалежної України. Щиро бажаю вам повернутися додому живими і неушкодженими з Перемогою України.

Слава Героям!

Слава Україні!

З повагою та вдячністю, міський голова     Іван Коруд