Працівниці Овруцької міської ради придбали та пепредали РЕБи для захисників

  • 110

Фото без описуОвруцька міська рада постійно реагує на звернення військових та  передає бійцям на фронт запитувані ними речі – техніку, обладнання чи автомобілі, як закуплені за бюджетні кошти міської ради, так і за кошти небайдужих жителів громади та іноземних друзів.

Із вдячністю за  захист, черговий запит від військовослужбовців вирішили закрити працівниці Овруцької міської ради, працівниці структурних підрозділів міської ради та Центру надання соціальних послуг, власним коштом, придбали для Захисників одної з бригад вч А ****  два підсилювачі сигналів мультичастотні купольні «STR 50 – 1V», символічно приурочивши свій подарунок Міжнародному дню боротьби за права жінок та міжнародний мир.

Тож, 8 березня 2024 р. начальник відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності Катерина Давидюк вручила системи РЕБ  нашому земляку, який проходить службу на східних рубежах фронту.

«Ми розуміємо, завдяки кому ми, жінки, можемо сьогодні жити відносно спокійним життям, ходити на роботу, ростити дітей…», - зазначила Катерина Миколаївна.

Нехай ці пристрої ефективного служать нашим військовим у боротьбі з ворогом.

Військові, своєю чергою, за підтримку та допомогу передали прапор та шеврон з логотипом бойової  частини міському голові Івану Коруду.

Міський голова Іван Коруд сказав, що отримати прапор військової частини – це велика честь, тож подякував нашим Героям за захист рідної землі.

Після вручення РЕБів, хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих Героїв та покледено квіти до стенду Захисників Овруччини.