Вітання міського голови з Днем Національної Гвардії України!

  • 33

Шановні гвардійці! Бойові солдати та офіцери! Ветерани!Фото без опису

Вітаю вас з професійним святом!

Національну гвардію України було створено у березні 2014 року.  Саме у склад НГУ увійшли перші добровольчі батальйони. 500 бійців Самооборони Майдану вже 14 березня 2014 року вирушили у навчальний центр НГУ.

У 2014 році Нацгвардія на Донбасі зупинила московського агресора. Зараз під час повномасштабного російського вторгнення наші гвардійці не лише мужньо тримають оборону на передовій, а й гонять російських нелюдів зі святої української землі.

Ви гарантуєте громадську безпеку, охорону порядку, захищаєте права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства. Ваша мужність залишає нам не лише гордість за подвиги Героїв, а й смуток за полеглих гвардійців, за цвіт української нації, який відійшов у вічність, але до кінця виконав свій військовий обов’язок.

Зичу усім вам і вашим родинам міцного здоров’я, стабільності, миру, професійного самовдосконалення та удачі на військовій службі.   

Хай людська вдячність та любов до рідної землі надають вам наснаги у нелегкій і відповідальній справі служіння Українському народу та нашій Овруцькій громаді.

Низький уклін усім ветеранам та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче - своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі.

Слава Національній гвардії України!

Героям Слава! Слава Україні!

З повагою, міський голова         Іван Коруд