В Овручі начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко вручив транспортні засоби представникам військових підрозділів  

  • 107

Фото без описуНещодавно Овруцька міська рада отримала гуманітарну допомогу у вигляді 7 автомобілів, 2 квадроциклів та 3 причепів від естонських друзів, учасників БО «Сакала».

Четвертого квітня,  перебуваючи з офіційним візитом на Овруччині, у рамках плідної співпраці Житомирської ОВА, Овруцької міської ради та естонських партнерів БО «Сакала», начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко вручив зазначені транспортні засоби представникам військових підрозділів  46 ОАеМБр та 115 ОМБр ЗСУ.

Окрім того, захід відвідали представники громадських організацій та небайдужі жителі громади, які тривалий час допомагають  коштами Захисникам на фронті.

Користуючись нагодою, особисто передали два дрони Захисникам наші постійні волонтери Віктор Лєйкін та Михайло Шваб із Заріччя; голова ГО «Союз Чорнобиль України» Микола Гаращук вручив Захисникам  дев’ять дронів, які придбано спільним коштом учасників організації: Олексієм Олехновичем (2700 грн), Валентиною Кончаківською (1500 грн), Іваном Заруцьким (2000 грн), Сергієм Мошківським (1500 грн), Іваном  Хрусом (1000 грн), Тетяною Дяченко (1000 грн), Миколою Коркушком (1000 грн), Анатолієм Марчаком (1000 грн), Марією Гетьмановою (1000 грн), Любов’ю  Домославською (1000  грн), Іваном Вороб'єм (1000 грн), Володимиром Калініним (1000 грн), Миколою Ткачем (1000 грн) та багатьма іншими небайдужими людьми; Степан Ткачук - голова ГО «Рада ветеранів та пенсіонерів ОВС та НП України в Овруцькій громаді» разом з ветеранами та пенсіонерами ОВС також придбали та передали Героям на передову два дрони.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять полеглих Героїв.

Міський голова Іван Коруд висловив слова щирої вдячності усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини та бережете рідну країну від ворога, нашим жителям та естонським друзям на чолі з Tarmo Needo, за їх допомогу Овруцькій громаді, ЗСУ та країні в цілому. Міський голова також  наголосив, що кожен із нас – це частина перемоги, а підтримка Захисників на фронті  - це наш обов’язок, що наближає мир на рідну землю.

Підтримуємо ЗСУ! Віримо в Перемогу!

Слава Героям! Слава Україні!