Відбувся тренінг щодо надання технічної підтримки Підписантам Угоди Мерів "Планування та реалізація проєктів з використанням енергії Сонця"

  • 77

Фото без описуНа початку квітня представники від Овруцької громади: заступник Овруцького міського голови Наталія Рибинська та начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій Овруцької міської ради Ніна Кисельчук здійснили робочу поїздку в м. Рівне та м. Дубно (Рівненська область), де взяли участь в навчальному тренінгу «Планування та реалізація проєктів з використаннями енергії Сонця», який організовано в рамках проєкту Європейського Союзу «Угода мерів – Схід».

Під час заходів було розглянуто важливі  питання, які дозволять в майбутньому впровадження проєктів з метою  економії використання електроенергії :  розробка та фінансування муніципальних проєктів в рамках ініціативи Угода Мерів з подальшою підтримкою муніципалітетів та інше. Крім того, відбулися  візити на об’єкти, де впроваджено проєкти з використанням енергії Сонця  в м.Рівне та  м. Дубно.

Овруцька міська рада планує продовжити роботу в зазначеному проєкті та спільно з експертами впровадити  використання енергії Сонця на об'єктах комунальних підприємств та закладів освіти, медицини, тощо.

Дякуємо за якісну організацію та набуті знання Оксані Кисіль, Національному експерту Угоди Мерів в Україні, Максиму Верещак, Координатору зі сталого місцевого розвитку, Андрію Мартинюку, Виконавчий директор ГО “Екоклуб”, Дмитру Сакалюку, технічному експерту.