Привітання міського голови Івана Коруда з нагоди Дня пожежної охорони

  • 54

Фото без описуШановні працівники та ветерани пожежної охорони!
Вітаю Вас із професійним святом!

Сьогодні весь український народ вшановує людей, котрі присвятили своє життя дуже важкій і надзвичайно відповідальній справі. 24 години на добу, не шкодуючи ні свого здоров’я, ні свого життя, ви готові прийти на допомогу кожному, і як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогню, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення, попри розруху та жахіття,  які накоїв на нашій землі ворог, ви довели, що - Герої, хоча й без зброї, бо без страху і вагань першими прийшли на допомогу людям.

Низький уклін вам за спритність і силу духу, за героїзм і відвагу, за врятовані життя! Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої енергії і стійкості духу! Нехай у ваших родинах завжди панують мир та злагода! Хай ваші серця завжди зігріває тепло людської подяки за підтримку та професійну допомогу! Нехай фортуна завжди буде вашим супутником, а вогонь буде приборканий і переможений. Мирного вам неба та сухих рукавів!

 

З глибоким сумом схиляю голову перед пам’яттю героїв - пожежників, які до кінця виконали службовий обов’язок і віддали свої життя, рятуючи інших. Досьогодні неможливо переоцінити подвиг Героїв - пожежників, котрі, не шкодуючи свого життя, приборкували ядерну стихію на Чорнобильській АЕС у 1986 році. Вони захистили  від страшної радіації не тільки Україну, а й усе людство. Серед тих сміливців був і наш земляк, уродженець с. Велика Хайча, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС, командир відділення 6-ї самостійної воєнізованої пожежної частини з охорони міста Прип'ять, Герой України – Микола Васильович Ващук. З нами назавжди залишиться невимовний біль втрати.

Світла і вічна пам'ять загиблим!

Честь і слава живим Героям!

 

З повагою, міський голова   Іван Коруд