Чергова поїздка на лінію фронту

  • 88

Фото без описуЧергова допомога військовим. Сьогодні, 6 травня 2024 р, Овруцький міський голова Іван Коруд та начальник відділу цивільного захисту Володимир Башинський вкотре відправилися до мужніх Захисників, які боронять нашу країну на Запорізькому напрямку, де в тому числі служать наші земляки, щоб передати: 2 квадрокоптери DJI, 7 FPV дронів, автомобіль Mazda , зарядний пристрій та лісоматеріали.

Аби наповнити «великодній кошик» для наших Захисників, попередньо було зібрано 56800,00 грн. та закуплено 4 дрони: один  - придбано старостами старостинських округів, другий  – працівниками структурних підрозділів міської ради, третій - працівниками Центру надання соціальних послуг Овруцької міської ради, четверний дрон - власним коштом Людини - Патріота, яка побажала не розголошувати своє імя.

До збору коштів також долучилися працівники КНП «Овруцький Центр первинної медико-санітарної допомоги»,  за кошти яких закуплено 3 FPV дрони та мобільну зарядну електростанцію 500 Вт на загальну суму 60000,00 грн.

Також, за рахунок коштів Овруцької міської ради придбано два квадрокоптери DJI Mavic 3T вартістю 196000,00 грн. кожний.

Автомобіль Mazda - це черговий подарунок для наших Захисників від естонської команди БО "Сакала".

За сприяння лісогосподарських підприємств та представників приватного бізнесу, для облаштування фортифікаційних споруд у зоні відповідного базування одного з підрозділів в/ч  А7307 було виділено 40 м. куб. лісоматеріалів.

Вкотре місцевий приватний підприємець Олег Скорецький надав автомобіль Mercedes для перевезення вантажу на фронт. Здійснює перевезення незмінний водій - Петро Мошківський.

«Важливість таких поїздок та зустрічей з військовими на передовій, не тільки в матеріальному аспекті, а в нагоді поспілкуватися, поділитися накипілим, розкрити свої емоції й переживання», - наголосив міський голова Іван Коруд.

Всі ми добре розуміємо,  у єдності наша сила, а підтримка людей в тилу, дійсно надихає наших Героїв на фронті, піднімає їх бойовий дух, надає сили для боротьби з ворогом. 

Довідково. Окрім вищезазначених двох квадрокоптерів DJI, міською радою придбано ще 40 FPV дронів на загальну суму 556 000 тис. 28 із них (по 14 дронів), кількома днями раніше передано у дві  вч А 3057 та А4350, решта - відправляться в інші вч, щоб полегшити виконання бойових завдань нашим оборонцям.