У День пам'яті та примирення в Овруцькій громаді відбулося покладання квітів

  • 82

Фото без описуДля всього українського народу травневі дні, без сумніву, пов’язані з пам’яттю про страшні події Другої світової війни. Адже тоді Україна була одним з основних полів битв, тому не знайдеться жодної української родини, яка б не пройшла через горнило війни у далеких 1939 – 1945 роках.

Сьогодні, 8 травня, з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення й 79 - річниці перемоги над нацизмом у Другої світовій війні, в Овруцькій громаді відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків присвячених подіям 1939 – 1945 р та пам’ятних дощок загиблим захисникам України в російсько - українській війні. 

Участь у покладанні квітів взяли керуючий справами Овруцької міської ради Сергій Лобик, працівники відділу культури і туризму, старости старостинських округів, голови ветеранських організацій, учні ліцеїв  та представники громадськості. 

Добрими спогадами та  хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів Другої світової війни та Героїв сьогодення.

На превеликий жаль, у наші дні Україні знову довелося відчути на собі страшний тягар війни. Так само сьогодні мужні Захисники героїчно виборюють свою свободу, волю, незалежність та існування у боротьбі з російським агресором, як хоробрі воїни в роки Другої світової війни.

Слава Захисникам та Захисницям України різних часів!

Слава Героям!

Слава Україні!