Урочисті заходи з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри

  • 98

Фото без опису10 травня в КНП «Овруцька міська лікарня» відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня медичної сестри. На свято були запрошені працівники сестринської справи медичних установ Овруцької громади.

Багато гарних та щирих слів цього дня було адресовано Янголам у білих халатах.

Шануючи високодуховну та кваліфіковану працю медичних сестер, з вітальними словами до присутніх звернулись Овруцький міський голова Іван Коруд, директор КНП «Овруцька міська лікарня» Валентина Шубан, директор КНП «Овруцький ЦПМСД» Олександр Шевчук.

За багаторічну сумлінну працю, відданість справі та за зразкове виконання своїх професійних обов’язків сестри медичні були нагороджені грамотами від департаменту охорони здоров’я та Овруцької міської ради.

Міський голова Іван Коруд зазначив: «Професія медичної сестри – складна й багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність, високий  професіоналізм та милосердя.», - далі висловив слова щирої вдячності за чуйність сердець, повернуте здоров’я та врятовані життя.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх Захисників, які віддали найцінніше - своє власне життя, в ім’я нашої Перемоги та Незалежності України.

Свято завершилося, але у всіх залишились позитивні емоції, гарний настрій та приємні спогади про цей день.

Зі святом Вас, дорогі медсестри!