Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем міста

  • 97

Фото без описуДорогі овручани, жителі громади!

Сьогодні наш сивочолий Овруч відзначає 1078 день свого народження, адже саме у далекому 946 році, як засвідчує перша писемна згадка, він за рішенням княгині Ольги став центром Древлянської землі.

Наше місто унікальне природною красою, пам’ятками культури та архітектури,  особливими традиціями, славною історією і талановитими людьми.

Ще один рік вписано в літопис нашого славного міста. Рік непростий, затьмарений війною.

Зараз ми живемо у складний та тривожний час, на нашу святу землю з війною ступила нога російського загарбника, який хоче зламати нашу волю.

Проте війна згуртувала овручан, як і весь український народ. І нам так важливо бути єдиною громадою, вміти чути та підтримувати один одного, активно і всебічно  допомагати Захисникам на фронті.

Ми об’єднані спільною метою – Перемогою України у боротьбі проти ворога.

Ціную громадянську позицію наших мешканців,  і впевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та розвиток міської громади.

Щира подяка жителям громади, волонтерам, нашим закордонним партнерам - благодійникам – друзям: естонцям, французам, полякам та німцям за всі добрі справи і наміри, спрямовані на підтримку наших захисників, громадян та благоустрій міста.

Низько вклоняюсь нашим землякам, які проявляючи стійкість і героїзм боронять рідну землю від російського окупанта. Вони — наша броня!!! Ми в неоплатному боргу перед ними за щоденні подвиги.

Бажаю, щоб кожна родина, яка сьогодні чекає на свого сина, батька, брата чи доньку, дружину, сестру, матір з фронту якнайшвидше дочекалися їх з перемогою додому.

Схиляю голову перед пам’яттю про тих Героїв, які без вагань віддали своє життя Україну, Їх героїзм став прикладом для майбутніх поколінь.

Низько схиляю голову перед матерями, дружинами, дітьми, наших Героїв, які стали Янголами - охоронцями та поповнили небесне військо. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Щирі співчуття вам від імені всієї громади.

Дякую Вам, дорогі мої земляки, за небайдужість до долі рідного міста та України.

Щиро зичу якнайшвидшої перемоги для найкращого міста та найкращих людей, які тут проживають! Всім міцного здоров‘я, Божої опіки, та миру!

Вірмо в Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю!

Слава Героям!

Слава Україні!

З вдячністю та повагою, міський голова Іван Коруд