В Овручі відкрився інтерактивний простір "Час на себе"

  • 406

Фото без описуЗавдяки співпраці Житомирської ОВА, Житомирського центру контролю та профілактики хвороб, Овруцької міської ради, та КНП «Овруцький ЦПМСД», відповідно до проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», сьогодні, 10.06.2024 р.,  в Овручі відкрився інтерактивний простір "Час на себе", що покликаний заохотити мешканців та гостей міста піклуватися про своє фізичне та психічне здоров’я.

З вітальним словом до присутніх  звернулися: перший заступник начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, начальник Коростенської РВА Олег Рябой, Овруцький міський голова Іван Коруд, заввідділу комунікації, організаційної та інформаційно – роз’яснювальної роботи Житомирського ОЦКПХ Тетяна Мартинчук, керівник напряму комунікацій з питань громадського здоров’я  проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» Ольга Чумак.

Відкрито Простір символічним запуском годинника.

Простір «Час на себе» допоможе щоденно піклуватися про своє здоров'я. Зробити це можна в трьох спеціальних зонах.

Зона психічного здоров’я. Тут можна посидіти на «ментальній лаві» та виконати вправи, які допоможуть заспокоїтися, розслабитися і зрозуміти свої емоції. Для цього потрібно зісканувати QR-код та прослухати відповідний аудіогайд.

‍Зона фізичної активності. Тут можна скористатися вуличними тренажерами та виконати вправи для кращого самопочуття.

Інтерактивна зона з годинником містить інформацію про корисні щоденні звички, які не потребують багато часу, але точно допоможуть бути здоровими. Потурбуйтеся про своє здоров’я та завітайте до інтерактивного простору «Час на себе».