Овруцька зразкова Мала академія народних мистецтв та ремесел брали участь у проведені Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

  • 94

Фото без описуОвруцька зразкова Мала академія народних мистецтв та ремесел 19 червня 2024 року  брали участь у проведені Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»  за ініціативою Олени Зеленської в парку культури й відпочинку "Древлянський" у місті Коростень.

Програма події була наповнена захоплюючими локаціями виступів творчих колективів, виставок, майстер-класів, дегустацій традиційних страв, активностей для дітей - того, що допомагає нам  усвідомлювати нашу ідентичність та цінність культурної спадщини в період російсько-української війни.

Відвідувачі заходу мали змогу переглянути об’ємні 3-Д картини із соломки народного художника України Миколи Климовича та його вихованців, а також   картини мальовані на склі. Учасники заходу залюбки взяли участь з вихованцями академії у майстер-класі з виготовлення картин із соломки та різьби по дереву.  

      І поки  бережуться й успадковуються  наші традиції зі збереження  народного мистецтва і ремесел, доти буде жити рідна Україна!!!