Привітання міського голови Івана Коруда з Днем Конституції України

  • 124

Фото без описуШановні жителі громади!

28 червня наша країна відзначає одне з найбільших державних свят – День Конституції України. 28  років тому було прийнято Конституцію - Основний Державний Закон.

Сьогодні, у час, коли найкращі сини і доньки України борються  за свою державність у кривавій війні з російським нелюдом, у важкій боротьбі відстоюють територіальну цілісність і свободу, - День Конституції набув  особливого значення: ми чітко розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, кордони, нашу мову та права кожного громадянина України на життя.

Про те, що Україна має Конституцію, на жаль, ніколи не чули російські дикуни, які прагнуть знищити українську націю, забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю.

Та в умовах широкомасштабної військової агресії з боку путінської росії, наша Конституція ще більше скріплює Український народ в єдине ціле для захисту свого права на вільне життя в суверенній, незалежній, демократичній країні.

У цей день хочу подякувати кожному, хто робить усе, аби Україна залишалася єдиною, соборною та незалежною державою.

Перед усім – українським військовим. Саме вони – Герої сьогодення – які виборюють право жити під мирним небом для всього українського  народу. Нехай Бог оберігає  наших Захисників іЗахисниць та їх рідних, і нехай якнайшвидше ці родини возз'єднаються!

З великою вдячністю та сумом у серці схиляю голову перед Героями, які без вагань віддали своє життя за Україну. Їх героїзм  став прикладом для майбутніх поколінь. Вічна пам'ять та шана Героям!

Низько схиляю голову перед матерями, дружинами, дітьми, наших Героїв, які поповнили небесне військо. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Щирі співчуття вам від імені всієї громади. Ваші рідні, боронячи свою країну від ворога, віддали найцінніше – своє життя та Україну та український народ - честь їм і слава, а вам доземний уклін та безмежна вдячність за вашу мужність і стійкість у прийнятті важкої втрати.

Незважаючи на цей тяжкий для нашої країни час, від щирого серця бажаю всім здоров’я, плідної праці та нових звершень на благо країни. Перемоги нам усім над ворогами і мирного неба над головою.

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, міський голова Іван Коруд