Дякуємо за допомогу!

  • 148

Фото без описуНайбільше задоволення, яке тільки може відчувати чесна людина, це коли робить добрі справи. І це ще раз підтвердили наші благодійники голова Асоціації «Дзвони Чорнобиля» Леонід Антонюк та директор БО «БЕРДИЧІВСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «Оберіг -26»» Ірина Піскун, котрі забезпечили електроколяскою Invacare Kite нашого земляка,  жителя села Слобода Шоломківська, військовослужбовця ЗСУ – Георгія Оганесовича Амиряна.  Під час захисту рідної країни, Георгій Оганесович отримав важкі поранення. Віднині, за допомогою зручної електроколяски наш Герой зможе самостійно пересуватися як на вулиці, так і в приміщеннях.

Висловлюємо щиру подяку і глибоку вдячність нашим благодійникам, які всією душею вболівають за долю інших людей. Своїм благородним вчинком ви подарували нашому Герою надію та вселили віру в його душу, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Поки живуть і працюють такі люди як Ви, то буде жити і наша нація українців. Ваша допомога –  неоціненна та вкрай відчутна.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Бажаємо Вам здоров’я, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності та більше тепла на Вашому життєвому шляху! Разом ми – сила!

З вдячністю та повагою, міський голова Іван Коруд та директор Центру надання соціальних послуг Тетяна Казмерчук