25 вихованців Овруцької зразкової Малої академії народних мистецтв та ремесел Овруцької міської ради вирушили на оздоровлення до дитячого табору «Рівер Камп

  • 152

Фото без описуВ Овруцькій Малій академії народних мистецтв та ремесел склалася гарна багаторічна традиція оздоровлювати наших вихованців. Протягом всього навчального року діти змагаються у виконані  картин із художньо-обробленої соломки, малярстві на склі та різьбленні на дереві. За кращими результатами отримують сертифікати на путівки. До початку війни наші  діти щорічно оздоровлювалися в санаторіях Чорного  моря, а зараз маємо можливість відпочивати в Карпатах.   Тож цього літа   25 вихованців Овруцької зразкової Малої академії народних мистецтв та ремесел Овруцької міської ради вирушили на оздоровлення до дитячого табору «Рівер Камп»  Івано-Франківської області, яка триватиме з 27 червня по 06 липня 2024 року.

Для дітей це чудова можливість оздоровитися і відпочити, взяти участь у цікавих культурних заходах, знайти нових друзів й отримати незабутні враження. Наші діти  з нетерпінням чекали  на цей період, сподіваючись на цікаві та веселі пригоди.

Організатори зміни підготували насичену програму, яка включає різноманітні майстер-класи, екскурсії, спортивні змагання та культурні заходи.

Путівки для наших вихованців придбанні завдячуючи Міжнародному дитячому  Фонду з Японії та активного сприяння  «Діти Чорнобиля за виживання» міста  Київ.

Важливо зазначити, що такі ініціативи є надзвичайно важливими для дітей, особливо в умовах складної соціальної ситуації в країні. Вони сприяють покращенню психологічного стану наших юних громадян, зміцненню їх здоров’я та надають можливість відчути підтримку і турботу.