Підготовка Норинського закладу освіти до нового навчального року

  • 153

Фото без описуПісля завершення роботи пришкільного табору з денною формою перебування весь колектив Норинського ліцею розпочав роботу  з підготовки закладу до нового навчального року. Класоводи та класні керівники разом з батьками зробили косметичні ремонти у всіх класних кімнатах.   

Завідувач господарства Купрійчук Віталій Адамович разом із обслуговуючим персоналом закладу відремонтували зал їдальні. Стіни обробили короїдом та пофарбували білою фарбою.

На підлозі в малій кімнаті укриття вони поклали біло-сірий кахель, стіни також обробили короїдом та пофарбували в білий колір, який робить весь цокольний поверх світлим та естетичним.

Велику допомогу у придбанні короїду, ґрунтовки, фарби, цементу, клею, кахлю  надали депутат Шатило В’ячеслав Петрович, генеральний директор агрокомпанії  «Агроконтиненталь» Павлушко Юрій Іванович та місцевий ПП Сергійчук Ігор Анатолійович.

На даний час  у Норинському ліцеї розпочалися роботи по заміні підлоги в укритті.

            Спільними зусиллями та за допомогою небайдужих приватних підприємців першого вересня Норинський ліцей радо зустрічатиме своїх учнів.