Шановні жителі Овруцької громади! 21.07.2024 року, у переддень 2 річниці від дня загибелі нашого мужнього воїна – захисника Дениса Дуба, відбудеться кубок памяті з футболу в пам'ять про нього та про усіх захисників, які віддали свої життя за світле

  • 96

Фото без описуШановні  жителі Овруцької громади!

21.07.2024 року, у переддень 2 річниці від дня загибелі нашого мужнього воїна – захисника Дениса Дуба, відбудеться кубок памяті з футболу в пам'ять про нього та про усіх захисників, які віддали свої життя за світле майбутнє України, а також відкриття пам’ятної меморіальної дошки на честь Героя.

Дуб Денис Миколайович народився 10 березня 1998 року в с. Слобода Шоломківська. Навчався в Зарічанській та Шоломківській школах. Брав активну участь у житті школи та громади. Любив футбол. Грав у місцевій футбольній команді «Гарт». Був надійним і вірним другом, братом, гарним сином, людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу та людям, що оточували його.

Не зважаючи на свій молодий вік, після повномасштабного вторгнення російських окупантів, став на захист своєї країни, своїх батьків, рідних і близьких.

Старший стрілець 2 штурмового відділення 3 штурмового взводу 3 штурмової роти 1 штурмового батальйону, старший солдат Дуб Денис Миколайович брав участь у боях під Лисичанськом, Сіверськом, Вуглегірськом.

Побратими відгукуються про нього як про надійного та вірного товариша, завжди готового прийти на допомогу, майстерного та мужнього воїна. Його енергія та завзятість заряджали та гуртували колектив.

Та, на жаль, 22 липня 2022 року в ході здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України, гідно виконуючи свій військовий обов'язок, старший солдат Дуб Денис Миколайович загинув в районі Вуглегірської ТЕС, н.п. Світлодарськ Донецької області.

Ми пишаємося нашим Героєм. Він віддав за нас із вами, за вільну і незалежну Україну найцінніше – своє молоде життя. Йому навіки 24!

За ініціативи мами Олени Володимирівни, батька Миколи Миколайовича, братів Олега та Максима, рідних, близьких та друзів Дениса, учасників футбольної команди «Гарт» Шоломківського старостинського округу, за підтримки Овруцької міської ради у пам'ять про Героя будуть проведені пам’ятні заходи:

08:00 год – відкриття меморіальної дошки Денису Дубу на фасаді Шоломківського ліцею;

09:00 год – початок кубку пам’яті з футболу на стадіоні в с. Слобода Шоломківська (Жуки - біля дамби).

Запрошуємо жителів Шоломківського старостинського округу та всієї Овруцької громади долучитися до заходів у пам'ять про тих, завдяки кому ми сьогодні живемо.