Овруцька міська рада спільно із жителями громади  виконала чергове замовлення українських захисників

  • 143

Фото без описуОвруцька міська рада спільно із жителями громади  виконала чергове замовлення українських захисників. 

12 - 13 липня, Овруцький міський голова Іван Коруд та начальник відділу цивільного захисту Володимир Башинський в черговий раз здійснили робочу поїздку на прифронтові території Донеччини: побували в Курахово та Краматорську й передали бійцям 46 десантно – штурмової бригади  необхідні на часі речі: пиломатеріали (дошка, брус) 30 м.куб. та 5 квадрокоптерів, окрім того,  відвідали мінометну батарею, в якій несе службу наш земляк Михайло Барановський в районі н. п. Часів Яр та передали військовим  принтер та смаколики.

Пиломатеріали для будівництва фортифікаційних споруд та захисних конструкцій надали наші місцеві приватні підприємці: Олег Скорецький, Віталій Невмержицький та  Валерій Бельський.

Олег Скорецький вкотре надав автомобіль Mercedes для перевезення вантажу на фронт. Не порушуючи традицій, перевезення вантажу здійснив незмінний водій - Петро Мошківський.

Три квадрокоптери та принтер було закуплено за кошти активних мешканців громади: Олени Бортник (с. Норинськ), Миколи Дубовика (м. Овруч), Івана Хруса (м. Овруч), Людмили Кобилинської (с. Бондарі), Світлани Лавренчук (с. Норинськ), сімей Галини і Віктора Лєйкіних та Аліни і Михайла Шваб із Заріччя, художнього колективу Невгодівського сільського БК (під час благодійних концертів зібрали 15 600 грн.), прихожан Овруцького Спасо-Преображенського собору (11 100 грн.), спільноти ГО «Союз Чорнобиль України», на чолі з головою ГО Миколою Гаращуком (11 000 грн.), колективу Овруцької дитячої бібліотеки (2 100 грн.). Два дрони, вкотре власним коштом, придбала Людина – Патріот, яка бажає не розголошувати своє ім’я.

 

У свою чергу, Овруцький міський голова Іван Коруд подякував військовослужбовцям за героїзм, титанічну силу волі, професіоналізм, мужність і стійкість, які вони проявляють, виборюючи для свого народу мирне майбутнє та висловив слова щирої вдячності небайдужим жителям громади, які долучаються до збору коштів для наших ЗСУ, а також зазначив: «Кожен крок нашої підтримки захисникам наближає перемогу. Лише разом, лише  спільними зусиллями, розумінням та взаємною допомогою ми зможемо вистояти.».

 

Стало відомо, що квадрокоптери, які було передано військовим декілька годин тому, вже виконують бойові завдання на бойових позиціях.

Міцного оберегу вам, Захисники!

Слава Героям!

Слава Україні!