Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем медичного працівника

  • 34

Фото без описуДорогі працівники  та ветерани медичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Сьогодні ми віддаємо шану Вам, Послідовники Гіппократа, адже ваша щоденна праця це  невпинна боротьба за  здоров’я та життя жителів громади. Ви – запорука нашого здоров’я. У щоденному служінні людям, не задумуючись жертвуєте своїм спокоєм, відпочинком, часом та силами. Ваш високий професіоналізм та самовіддане служіння обраній справі вселяють людям надію на швидке одужання, виліковують від найважчих недугів та повертають до повноцінного  життя. Ви першими приймаєте в цей світ маленьких українців, даруючи безмежне щастя батькам.

З перших днів російської агресії багато медичних працівників нашої громади несуть важку службу на передовій лінії фронту: рятують українців від куль, уламків снарядів та вибухів. Нехай Господь Бог оберігає кожного Янгола у білому халаті.

Низько схиляю голову перед світлою пам’яттю Героїв - Медиків, які ціною власного життя зберегли життя інших. Вічна їм пам'ять та слава!

Висловлюю величезну вдячність ветеранам медицини за відданість своїй професії та невтомну,  багаторічну, благородну працю.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та оптимізму, сімейного затишку та успіхів і благополуччя у вашій роботі. Нехай вдячність та незмінна щира повага пацієнтів додає кожному з вас сил для подальшого служіння людям, адже у ваших руках найцінніше – людське життя.

Слава українським Медикам!

Слава Героям!

Слава Україні!

Разом – до Перемоги!

З повагою, міський голова       Іван Коруд