Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

  • 18

Фото без опису

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРАГРОЛІСОПЕРЕРОБКА”  (ТОВ “УКРАГРОЛІСОПЕРЕРОБКА”; ідентифікаційний код з ЄДРПОУ: 31884897; юридична адреса: 11104, Житомирська обл., Коростенський р-н, м.Овруч, вул.Хмельницього Б., корпус 32-Б; фактична адреса розміщення джерел на які планується отримати дозвіл: Житомирська обл., Коростенський р-н, м.Овруч, вул. Романа Шухевича 5-А; тел.: (098) 130-25-81; електронна адреса: ukragrolis@ukr.net) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами  з метою виконання вимог ЗУ "Про охорону атмосферного повітря".

Висновок з оцінки впливу на довкілля відсутній (діяльність не підпадає під проходження процедури оцінки впливу на довкілля).

Основна діяльність об’єкта - лісопильне та стругальне виробництво. Підприємство займається обробкою деревини. Викиди від підриємства відбуваються при спалюванні відходів деревини (тріска та ін., дрова) в котлах, від місць зберігання тирси, щепи, при роботі деревообробної дільниці, при роботі циклону, при навантажувальних роботах. На джерела, які відносяться до вищеперерахованих процесів наявний діючий дозвіл на викиди.

Планується отримати дозвіл про внесення змін до дозволу, в якому будуть відображені викиди: від паливо-заправного пункту JFC 9000 л.

 Викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел на які планується отримати дозвіл про внесення змін до дозволу (т/рік): Вуглеводні гpаничні С12-С19(розчинник РПК-265 П та інш.) – 0,002018752.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не передбачені/не розробляються так як об’єкт відноситься до 3-ї групи.

Заходи щодо скорочення викидів, природоохоронні заходи щодо скорочення викидів не передбачені/не розробляються так як відсутній понаднормативний розрахунковий вплив на межі чи за межами СЗЗ.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству (згідно інструкції про вимоги до оформлення документів, в яких обгрунтовуються обсяги викидів). 

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди можна надсилати до Житомирської ОДА (на адресу: 10014, м. Житомир, майдан ім.С.П.Корольова, 1, тел. (0412) 475014, (0412) 470857) протягом 30 календарних днів з дати опублікування.