Порядок денний  засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку

  • 47

Фото без опису

   БЮДЖЕТНА КОМІСІЯ                                                      

                                           21.08.2024 р.    16-00 год.

 

  1. Про внесення змін до бюджету Овруцької міської територіальної громади на 2024 рік.
  2. Про внесення змін до Переліку капітальних видатків, які будуть проводитися в 2024 році.

Інформує: Шурло Тамара Миколаївна – начальник

 відділу фінансів

  1. Про надання дозволу КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради на розгортання додаткових ліжко-місць.

Інформує: Закусило Леся Петрівна – медичний

директор КНП «Овруцька міська лікарня»

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.01.2024 р. № 2381 «Про затвердження фактичної базової мережі та штатних розписів закладів культури, підпорядкованих відділу культури і туризму Овруцької міської ради».

Інформує: Яковець Андрій Сергійович – головний

спеціаліст відділу культури і туризму

  1. Про передачу майна з балансу відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради на баланс Овруцького ліцею імені Андрія Малишка Овруцької міської ради.
  2. Про передачу майна.

Інформує: Невмержицька Надія Петрівна – начальник

 відділу з гуманітарних питань

 

  1. Про передачу майна ВЧ ****
  2. Про передачу автомобіля ВЧ ****
  3. Про передачу майна ВЧ ****
  4. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «ГАРНЕ МІСТО».
  5. Про прийняття гуманітарної допомоги у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади від Громадської організації «Молодіжна громадська організація «Студентський клуб».
  6. Про надання дозволу на відчуження об’єктів комунальної власності Овруцької міської територіальної громади.
  7. Про затвердження звіту про визначення вартості нерухомого майна комунальної власності – нежитлового приміщення по вул. О.Теліги (8 Березня), будинок 11, місто Овруч, Коростенського району, Житомирської області.
  8. Про затвердження звіту про визначення вартості нерухомого майна комунальної власності – нежитлових будівель по вул. Озерна (Колгоспна), 5-а, село Хлупляни, Коростенського району, Житомирської області.
  9. Про затвердження звіту про визначення вартості нерухомого майна комунальної власності – нежитлового приміщення магазину по вул. Б.Хмельницького, буд. 21, село Сирківщина, Коростенського району, Житомирської області.
  10. Про затвердження звіту про визначення вартості нерухомого майна комунальної власності – нежитлової будівлі по вул. Ващука М., буд. 45-А, село Велика Хайча, Коростенського району, Житомирської області.
  11. Про затвердження умов продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Овруцької міської територіальної громади – нежитлового приміщення по вул. О.Теліги, б. 11, м. Овруч.
  12. Про затвердження умов продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Овруцької міської територіальної громади – нежитлових будівель по вул. Озерна, б. 5-а, с. Хлупляни.
  13. Про затвердження умов продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Овруцької міської територіальної громади – нежитлове приміщення магазину по вул. Б. Хмельницького, б. 21, с. Сирківщина.
  14. Про внесення доповнення до рішення Овруцької міської ради від 24.01.2024 року № 2397 «Про затвердження переліку об’єктів Овруцької міської територіальної громади в особі Овруцької міської ради, що можуть бути в 2024 році передані в оренду на аукціоні».
  15. Про прийняття в комунальну власність Овруцької міської територіальної громади в особі  Овруцької міської  ради безхазяйної нежитлової будівлі.
  16. Про здійснення заходів в період дії правового режиму воєнного стану.
  17. Про прийняття гуманітарної допомоги у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади від United Delivery Mission MTÜ.
  18. Про передачу автомобіля ВЧ ****
  19. Про передачу автомобіля ВЧ ****
  20. Про передачу майна КП «Водоканал» Овруцької міської ради.
  21. Про передачу майна 12 державній пожежно-рятувальній частині 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Житомирській області.

Інформує: Давидюк Катерина Миколаївна – начальник відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та

комунальної власності

 

  1. Різне.