В Овруцькому Будинку культури відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників громади

  • 100

Фото без опису30 серпня 2024 року в  Овруцькому Будинку культури  відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників громади, на якій було підбито підсумки минулого навчального року і представлено план роботи в новому. 

Серед запрошених були: Овруцький міський голова Іван Коруд, секретар Овруцької міської ради Віктор Кисіль, начальник відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради Надія Невмержицька, голова профспілки закладів освіти Ольга Повалій, директори,  педагоги та вихователі закладів освіти громади.

Перед початком заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність країни.

У ході роботи,  присутні акцентували увагу на ролі освіти в сьогоденні, підкреслюючи її ключове значення в адаптації до швидких змін та викликів сучасності. Адже, нинішні учні є тим поколінням, яке формуватиме завтрашній світ, тому важливо забезпечити їм належну освіту.

Свою доповідь представила начальник відділу з гуманітарних питань Надія Невмержицька.

Прозвучали вітання від голови профспілки закладів освіти Ольги Повалій.

Із вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Іван Коруд зазначивши, що пріоритетним залишається питання безпеки учнів та всіх учасників навчального процесу, далі  подякував освітянам за плідну, спільну та злагоджену  роботу із старостами, працівниками ДСНС, поліцією та рядом інших установ та організацій, яку вони проводять у цей складний час в умовах воєнного стану.

За віддану працю та внесок у розвиток освіти педагогів нагородили Почесними грамотами та Грамотами, - ці нагороди стали визнанням їхніх зусиль і заслуг у вихованні та навчанні учнів.

Діти чи не всієї громади продемонстрували свої артистичні здібності, подарувавши своїм вчителям гарний настрій та незабутні враження.

У підсумку міський голова Іван Коруд подякував усім учасникам заходу та всім Захисникам і Захисницям України за їхню мужність і відвагу, завдяки яким діти мають можливість навчатися і розвиватися в безпечних умовах.