Овруцький міський голова дев’ятий раз відвідав військовослужбовців на фронті

  • 86

Фото без описуПоїздка на фронт – це прекрасна нагода подякувати нашим воїнам, передати їм усе необхідне та відчути неймовірний вір емоцій…

6 – 8 вересня 2024 року,  Овруцький міський голова Іван Коруд та начальник відділу цивільного захисту Володимир Башинський знову відвідали військовослужбовців на фронті. Цього разу здійснили поїздку в н. п. Малокатеринівка Запорізької області, щоб передати нашим Захисниками ліс – кругляк 44 м куб. (було придбано за сприяння керівників  деревообробних підприємств Овруччини)  для будівництва фортифікаційних споруд.

Олег Скорецький вже дев’ятий раз надав автомобіль Mercedes для перевезення вантажу на фронт,  а незмінний та досвідчений водій - Петро Мошківський вже дев’ятий раз  здійснив це перевезення разом із міським головою та начальником відділу цивільного захисту.

Міський голова Іван Коруд зазначив: «Обійми, усмішки, рукостискання та глибокі погляди.. наче просто, але як багато значить», - та щиро подякував бійцям за мужність і сміливість у протистоянні з ворогом.

Міцного оберегу вам, Захисники, пишаємося кожним!

Слава Героям!

Слава Україні!