З нагоди Дня рятувальника в Овручі відбувся урочистий захід

  • 36

Фото без описуСьогодні з нагоди Дня рятувальника, який щорічно в Україні відзначають 17 вересня, на території Овруцької пожежно – рятувальної частини відбувся урочистий захід. Привітати мужніх та відважних завітали керівники трьох громад Овруччини: Овруцький міський голова Іван Коруд, Гладковицький сільський голова Микола Буховець, Словечанський сільський голова Володимир Трикиша.  Начальник 12-тої державної пожежно – рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону, підполковник служби цивільного захисту Олександр Шмуйло також привітав своїх колег з професійним святом.

Учасники урочистостей хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять захисників та героїв-рятувальників, які присвятили свої життя служінню людям та віддали найцінніше за незалежність нашої країни.
Овруцький міський голова Іван Коруд зазначив: «Кожен розуміє, що кожен ваш робочий виїзд: ліквідована пожежа чи аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні надбання.
Ви першими, не вагаючись, йдете туди, де панує небезпека. Ви першими вступаєте у двобій із невідомим ворогом, не зупиняючись перед загрозою для власного життя. Ваша готовність прийняти на себе цей важкий тягар заслуговує на безмежну вдячність і повагу.».

Окрім того, за  самовідданість, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята особовий склад 12 пожежно-рятувальної частини отримав Грамоти від голів громад.

Найвищою нагородою для наших Героїв без зброї залишається суспільне визнання та повага.  Тож подальших успіхів вам у професійному зростанні, невичерпної енергії, міцного здоров’я, благополуччя, наснаги, витримки та «сухих рукавів»!