Порядок денний засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій

  • 5

Фото без опису

   19.09.2024 р.  10 - 00 год. 

(комісія земельна / ЖКГ)

 

Порядок денний засідання

постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  3. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  4. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  5. Про надання дозволу ФГ «ЗАРІЧАНСЬКЕ РИБНЕ ГОСПОДАРСТВО» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.
  6. Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.
  8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.
  9. Про передачу в оренду ФГ «ЗАРІЧАНСЬКЕ РИБНЕ ГОСПОДАРСТВО» земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв), які розташовані на території Підрудянського і Зарічанського старостинських округів.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Великофоснянського старостинського округу та передачу в оренду.
  11. Про припинення договорів оренди землі.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду.
  13. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  14. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою.
  15. Про віднесення земельних ділянок до самозалісених ділянок.
  16. Про відмову у достроковому припиненні договорів оренди земельних ділянок.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передбаченої для передачі у власність громадянину для будівництва індивідуального гаражу.

Інформує: Жук Сергій Петрович – начальник відділу

регулювання земельних відносин та юридичного забезпечення

 

  1. Різне.