Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з нагоди Дня автомобіліста і дорожника України

  • 17

Фото без описуВже традиційно в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника.

Шановні водії та автомобілісти!

Прийміть щирі вітання з нагоди свята, яке об’єднує людей, що щоденно долають сотні й тисячі кілометрів, забезпечуючи зв'язок між містами й селами та є невід’ємною частиною нашої економіки, соціальних зв’язків і повсякденного життя. Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автотранспорту.

Хочу висловити щиру подяку військовим водіям, які сьогодні у найскладніших умовах виконують надзвичайно важливу місію, забезпечують мобільність  та оперативність ЗСУ. Ви є справжніми Героями, адже ваша робота вимагає високої майстерності та мужності.

Вдячний невтомним  водіям – волонтерам,  які доставляють гуманітарну допомогу на потреби військовослужбовців. Ви стали надійним тилом, забезпечуючи наших захисників всім необхідним, і ваша відданість справі заслуговує на особливу повагу.

За невтомну працю і відданість у службі людям, вдячний водіям всіх критичних інфраструктур громади: ДСНС, Національної поліції, енергетичної та медичних установ, комунальних підприємств. Ваша роль у забезпеченні безпеки та наданні допомоги жителям громади є незамінною.

Хочу особливо подякувати водіям шкільних автобусів за доручену їм важливу справу – підвіз дітей. Ви не просто перевозите дітей до школи – ви забезпечуєте їхню безпеку та комфорт на кожному маршруті. Ваша відповідальність заслуговує на найбільшу повагу.

Всім водіям автотранспортних засобів бажаю міцного здоров’я, сімейного добробуту, зеленого світла на життєвих та автомобільних шляхах. 

Хай дорога кожному з вас стелиться тільки добром і тільки в напрямку до Перемоги України!

З повагою, міський голова                Іван Коруд