З професійним святом привітали працівників соціальної сфери Овруцької громади!

  • 93

Фото без описуІз Днем працівника соціальної сфери, яке в Україні відзначають у першу неділю листопада, сьогодні в Овруцькій міській ТГ вітали працівників Центру надання соціальних послуг Овруцької міської ради; Служби у справах дітей Овруцької міської ради; відділу №3 (м.Овруч) Управління соціальної політики Коростенської РДА;  волонтерів.

Із вітальними словами до присутніх звернулися Овруцький міський голова Іван КОРУД, директорка Центру надання соціальних послуг міської ради Марина Нестеренко, в.о. начальника відділу №3 (Овруч) Управління соціальної політики Коростенської РДА Валентина Ткачук.

Працівникам соціальної сфери, які щоденно забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, допомагають людям долати кризові ситуації, полегшують біль і страждання, дякували за їхню роботу, душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

Робота соціального працівника нелегка і в мирний час. А після 24 лютого перед соціальною сферою постали нові виклики, із якими соціальні працівники Овруцької громади гідно впоралися. Повномасштабна війна перевернула з ніг на голову життя мільйонів людей і залишила безліч українців без усього – житла, роботи, рідного міста, а подекуди – без рідних. З перших найскладніших тижнів на поміч їм прийшли саме соціальні працівники, які в потрібну хвилину завжди були поруч, підтримували та вселяли віру в завтрашній день. Це була практично цілодобова робота – починаючи від зустрічей та допомоги переселенцям, забезпеченням їх їжею, психологічним супроводом, до оформлення довідок на отримання статусу ВПО і подальшою підтримкою. Кожного з них соціальні працівники вислухали, допомогли, порадили.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість, гарну організацію роботи під час воєнного стану та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України відзначили Грамотами міської ради та грошовою винагородою присутніх працівників вищезазначених установ.

Доброта, милосердя, працьовитість, душевне тепло винагороджуються вдячністю та повагою людей, яким соціальні працівники допомагають долати життєві труднощі, додають віри і впевненості у завтрашньому дні.

Випадкових людей у соціальній роботі людей не буває, у цій сфері працюють тільки ті, для кого бажання і готовність допомогти – це необхідність душі.

Сьогодні своє професійне свято святкують також працівники залізничного транспорту України. З цієї нагоди міський голова Іван КОРУД відзначив Грамотами міської ради працівників виробничого підрозділу «Коростенська дирекція залізничних перевезень» залізничної станції Овруч. Побажав всім залізничникам міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успіхів на всіх життєвих та професійних магістралях, Перемоги та миру Україні.