Гуманітарна допомога Овруцькій громаді від Human Bridge за участі міжнародного благодійного фонду  «Олива», за спонсорської підтримки організації Humana People to People Ukraine

  • 536

Фото без описуУ цей складний час для України люди зі всього світу єднаються у сміливій боротьбі. Громадяни, яким не байдуже, роблять все, щоб забезпечити населення всім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

До Овруцької міської територіальної громади було передано гуманітарну допомогу у вигляді 2500 продуктових наборів в рамках проєкту, що реалізується організацією Human Bridge за участі міжнародного благодійного фонду  «Олива», за спонсорської підтримки організації Humana People to People Ukraine.

Дану допомогу отримали: 890 сімей військовослужбовців, 77 сімей - загиблих, зниклих безвісти Захисників та тих Захисників, що перебувають у полоні, 55 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, 1 сім’я ДБСТ, 57 сімей - діти в яких знаходяться під опікою, 73 багатодітні родини, 128 осіб з інвалідністю, 82 сім’ї - в яких виховуються діти з інвалідністю, 374 особи похилого віку, 196 малозабезпечених сімей.

Дитячому будинку сімейного типу, сім’ям опікунів, в яких виховується 3 і більше дітей, а також багатодітним сім’ям надано по декілька наборів.

Овруцька міська рада висловлює щиру подяку організації Human Bridge, МБФ "Олива" та спонсору організації Humana People to People Ukraine за надану гуманітарну допомогу.

Ваша підтримка в цей нелегкий для країни час є дуже важливою і неоціненною. Безмежно вдячні за надану благодійну допомогу мешканцям нашої громади.