Заходи, які пройшли в Овруцькій громаді до свята Дня захисника та захисниць України

  • 132
  1. Фото без описуОвруцька міська рада вкотре отримала запит на автомобілі для наших воїнів, які на передовій. Так, 08 жовтня 2022 року, за участю гр. Сергія Ткачука та Івана Годлевського, які здійснили доставку даного автомобіля із за кордону, було передано для потреб військових, а саме начальнику медичної служби ВЧ *** Станіславу Левківському черговий (п’ятий) автомобіль, який слугуватиме для евакуації поранених бійців. Ще один автомобіль в процесі придбання. Дякуємо всім працівникам міської ради, структурним підрозділам, старостам, які на постійній основі долучають до зборів коштів на потреби ЗСУ. Загалом колективом вже зібрано більше ніж 150 тис.грн.
  2. Напередодні свята, начальниця Центру надання соціальних послуг міської ради Марина Нестеренко спільно із волонтером Яковом Грищуком відвідали сім’ї Овруцької громади, де загинули близькі родичі починаючи з 2014 року внаслідок російсько-української війни. За сприяння німецьких організацій “Lands Aid” і “3Musketiere” надано продуктові набори.
  3. Також, за участі міського голови Івана Коруда, працівників Коростенської РДА, Служби у справах дітей міської ради, Центру надання соціальних послуг 13 та 14 жовтня особисто відвідано 55 родин, у яких загинули сини та чоловіки внаслідок російсько-української війни. Сім’ям висловлена глибока вдячність, а також надано продуктовий набір та матеріальну допомогу. Ми не маємо можливості повернути загиблих оборонців України до життя. Але нам під силу висловити велику вдячність, дорогі батьки та дружини наших захисників, шану за справжніх Героїв, які віддали своє життя задля мирного неба над вільною Україною.
  4. Військовослужбовці, які зараз несуть службу на території Овруччини, за власним бажанням спільно із працівниками Центру надання соціальних послуг відвідано сім’ю опікунів Лазоренко, де виховуються 8 дітей-сиріт. Гості привезли діткам подарунки, солодощі, фрукти та інше. Слова захисників наголошують, що такі візити додають їм сил і впевненості у боротьбі. «Ми маємо вибороти щасливе майбутнє для нового покоління українців»!
  5. На урочистому зібранні з нагоди свята, яке відбулось 14 жовтня, учні закладів освіти Овруцької громади підготували для захисників дитячі малюнки та привітання зі святом у відеоформаті. Перегляд доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=PMv-JPbvKgU Також разом із дитячими малюнками командирам військових частин міський голова Іван Коруд передав мед, який під час проходження благодійної акції “Поліський мед для ЗСУ” зібрали працівники Овруцького будинку культури від небайдужих громадян та бджолярів Овруччини. Вихованці закладу ЦДЮТ спільно із директоркою Оксаною Корець провели майстер-клас для журналістів з виготовлення окопних свічок, після чого їх було передано для тих, хто стоїть на захисті рідної землі. Щира подяка всім учням та учасникам благодійних акцій за активну участь. Ви неймовірні! Усі дитячі малюнки – це часточка душі та серця, яку ви передаєте нашим захисникам!