Продуктові набори сім’ям до Дня захисту дітей!

  • 100

Фото без описуУ перший день літа ми традиційно відзначали Міжнародний день захисту дітей. Кожного року це свято асоціювалося із веселим дитячим сміхом та розвагами, проте цьогорічне свято відзначалось в умовах воєнного стану. День захисту дітей – це ще одна чудова можливість нагадати дорослим про те, що діти це наше майбутнє і що маленькі українці, особливо в період війни, потребують уваги та турботи.

З нагоди відзначення свята працівники Овруцької міської ради та керівники позашкільних установ відвідали 165 сімей з дітьми у м. Овруч та населених пунктах Овруцької громади, а саме: 1 дитячий будинок сімейного типу, 1 прийомну сім’ю, 8 сімей, де батьки загинули у російсько-українській війні, 34 сім’ї опікунів-піклувальників, 55 сімей, де діти опинились в складних життєвих обставинах, 26 кризових сімей та 40 сімей внутрішньо переміщених осіб з дітьми, які прибули з територій, де ведуться активні бойові дії та перебувають під окупацією. Під час відвідування сім’ям було вручено 179 продуктових наборів та дитячі розмальовки.

Від імені Коростенської районної державної адміністрації за підписом Юрія Тарасюка було відзначено подяками та цінними подарунками 3 сім’ї з Овруцької громади, що взяли участь в районному  фотоконкурсі «Історія однієї родини». Також 12 дітей, батьки яких загинули у російсько-українській війні, отримали подарунки.

Бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим та зростає під мирним, сонячним небом!