ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 84

ОБҐРУНТУВАННЯ 
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови 
КМУ №710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» 
(за змінами)
Замовник: Овруцька міська рада, код ЄДРПОУ 04053370
Місцезнаходження: 11101, Житомирська область, м. Овруч, вул. Т.Шевченка, 31-А
Найменування предмета закупівлі: 09130000-9 - Нафта і дистиляти ( Дизельне паливо, Бензин А-95)
Вид процедури: відкриті торги з особливостями
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-20-001143-a
Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі: 420 000 грн з ПДВ.
Очікувана вартість Товару визначена згідно з наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (зі змінами). При визначені очікуваної вартості закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників, дані в електронній системі закупівель prozorro), а також використано інформацію отриману шляхом проведення усних ринкових консультацій.
Інформація про необхідні технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: 
Найменування товару Бензин А-95, кількість 4000л.
Найменування товару Паливо дизельне, кількість 4000 л.
Бензин А-95 та паливо дизельне повинен відповідати державним стандартам (ДСТУ, ТУ, Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927)
1. Інформація про відповідність запропонованого товару технічним вимогам документації повинна бути підтверджена у складі тендерної пропозиції наступними документами (копія, завірена печаткою (у разі використання печатки) та підписом учасника): сертифікату відповідності чи паспорту якості товару чи іншого документу, який підтверджує якість та відповідність товару, дійсного на дату проведення електронного аукціону та розкриття тендерних пропозицій.
2. АЗС Учасника, через яку буде здійснюватися реалізація даного товару, обов’язково повинна знаходитись в межах міста Овруч Житомирської області.
3. Придбання палива буде здійснюватися Замовником по талонах (бланках-дозволах) зі строком дії не менше ніж до 30.07.2024 року, про що учасник надає гарантійний лист. Заправка паливом повинна здійснюватися на відповідних АЗС Учасника, перелік та місцезнаходження яких пропонується Учасником у тендерній пропозиції. Отримання талонів (бланків-дозволів) від Учасника Замовнику проводиться протягом 2023 року частинами за узгодженням сторін.
Учасник повинен надати зразки (скан-копії ) талонів номіналом по 10 л - 20 л за вказаними видами товару, завірені підписом уповноваженої особи Учасника та печаткою (у разі її використання).
4. Учасник гарантує зменшення ціни на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін шляхом надання гарантійного листа у довільній формі. Гарантійний лист Учасника, завірений підписом уповноваженої особи Учасника і печаткою (у разі її використання), подається у складі тендерної пропозиції.
5. Під час виконання договору про закупівлю учасник повинен дотримуватись передбачених чинним законодавством України заходів із захисту довкілля, про що надає довідку в довільній формі.
6 Учасник відповідає за одержання будь-яких та всіх необхідних документів, сертифікатів (у тому числі експортних та імпортних) на товар, який пропонується постачати за Договором, та інших документів, пов’язаних із поданням тендерної пропозиції, та самостійно несе всі витрати на їх отримання. Витрати учасника, пов'язані з підготовкою та поданням тендерної пропозиції не відшкодовуються (в тому числі і у разі відміни торгів чи визнання торгів такими, що не відбулися).
7. Бюджетні зобов’язання за договором виникають у разі наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань.
8. Учасник надає сканкопію ліцензії на право оптової та /або роздрібної торгівлі пальним або інформацію у довільній формі, що підтверджує видачу учаснику даної ліцензії(ій)