ЦНАП Овруцької ТГ надає послуги, щодо оформлення та видачі паспортів громадянам України у формі ID-картки та закордонних паспортів

  • 213

Фото без описуДоводимо до вашого відома, що ЦНАП Овруцької ТГ надає сучасні послуги, щодо оформлення та видачі паспортів громадянам України у формі ID-картки та паспортів для виїзду за кордон.

Якісними, вищезазначеними адміністративними послугами ЦНАПу можуть скористатися всі охочі жителі Коростенського району.

Для оформлення паспортів сплачується відповідний адміністративний збір.

Виготовлення паспорта громадянина України у формі ID – картки коштує 450 грн (до 20-ти робочих днів), терміново (до 10 робочих днів) – 820 грн. При досягненні 14-річного віку, перше виготовлення паспорта громадянина України у формі ID – картки, – безплатне.

 Вартість виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон (закордонний паспорт) становить 856 грн (термін виготовлення – до 20-ти робочих днів), терміновий (до 7-ми робочих днів) – 1496 грн.

Безпосередньо у приміщенні ЦНАП можна отримати Витяг з Реєстру територіальної громади та оплатити послуги у терміналі на місці.

Про готовність паспорта суб’єкти звернення можуть дізнатися на сайті http://dmsu.gov.ua

Прийом громадян у ЦНАПі проводиться з 8:00 до 17:00 год щодня, крім вихідних днів, обідня перерва з 13.00 до 14.00 год за адресою: м.Овруч, вул. Героїв Майдану, 21 у режимі живої черги та попереднього запису. Телефони для довідок: 097 521 98 05.