До відома жителів старостинських округів

  • 190

Фото без описуДо відома жителів старостинських округів

     З метою створення доступних та якісних адміністративних послуг  жителям Овруцької громади у всіх старостинських округах старостами та адміністраторами віддалених робочих місць послуги надаються відразу на місцях, приймаються заяви від громадян та передаються на опрацювання за належністю чи у центр громади, чи до інших суб’єктів надання послуг. Віддалені робочі місця діють в Ігнатпільському, Бондарівському, Покалівському, Великофоснянському, Хлуплянському, Піщаницькому  старостинських округах де можна отримати необхідні адміністративні послуги. Для мешканців старостинських округів є доступними понад сто послуг.

      Прийом заяв здійснюється з таких питань:

- подачі заяв з соціальних питань (субсидія на тверде паливо та на житлово – комунальні послуги, заява на виготовлення посвідчення багатодітної сім’ї, потерпілого від аварії на ЧАЕС, допомога при народженні, допомога малозабезпеченої сім’ї, допомога одинокій матері, допомога на «Пакет малюка», допомога за психічнохворою людиною, пільги та інші соціальні послуги);

- подання заяви на заповіт, спадщину, доручення та посвідчення копій документів;

- реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання;

- заяви та довідки з надання місцевих послуг (виписка із погосподарської книги, довідка про склад зареєстрованих осіб, акти обстеження, звернення на матеріальну допомогу та інші заяви).

   Консультації можна отримати за тел. 0975219805 (відділ ЦНАП Овруцької громади), або у старостинському окрузі.