ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ: ПРОФІЛАКТИКА І ПЕРША ДОПОМОГА

ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ: ПРОФІЛАКТИКА І ПЕРША ДОПОМОГА

  • Переглядів: 102

  У зв’язку з військовими діями на території України та великою кількістю переселенців, для організації харчування використовується значна кількість консервованих продуктів --  зокрема виготовлених в домашніх умовах.

Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які героїчно борються з ворогом та чинять спротив

Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які героїчно борються з ворогом та чинять спротив

  • Переглядів: 89

Ці люди, ризикуючи життям, стають до ворога обличчям та вимагають звільнити їхню землю. Це ті, хто таємно саботує діяльність росіян та не дозволяє розгорнути роботу окупаційних адміністрацій.

Гіркий смуток війни вкотре торкнувся нашої Овруцької громади... 

Гіркий смуток війни вкотре торкнувся нашої Овруцької громади... 

  • Переглядів: 157

Гіркий смуток війни вкотре торкнувся нашої Овруцької громади...  16 квітня 2023 року помер інструктор відділення підготовки загальновійськових та танкових підрозділів ЦПП, капітан Ляшенко Віталій Федорович, який народився 11.01.1981  в с. Хлупляни Овруцької громади. У 1998 році закінчив 11 класів Овруцького ліцею №1. Останнім часом, разом з дружиною та сином, проживав у м. Київ.                                                                                  За власним бажанням,19.05.2022 року, був призваний  до лав ЗСУ. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Від імені всієї громади висловлюємо щирі співчуття дружині Аллі Валеріївні, сину Дмитру, матері Вірі Степанівні, батьку Федору Володимировичу, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Віталія Федоровича – та розділяємо їх горе. Схиляємо у скорботі голови перед пам'яттю земляка! Вічна та світла пам'ять Герою! Нехай душа покійного знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Овруцький міський голова Іван Коруд у день світлого Христового Воскресіння відвідав позиції військових

Овруцький міський голова Іван Коруд у день світлого Христового Воскресіння відвідав позиції військових

  • Переглядів: 125

Багато Захисників, які боронять кордон нашої держави на території Овруччини, на жаль, зустрічають Великдень в окопах.  На знак глибокої вдячності та пошани, в день світлого Христового Воскресіння, Овруцький міський голова Іван Коруд разом зі старостою Великофоснянського старостинського округу Сергієм Кругляном  відвідали позиції захисників, щоб підтримати воїнів, привітати їх з Великодніми святами, а також пригостити пасками, які для них передав ПП Євгеній Двораковський. Очільник Овруцької громади Іван Коруд зазначив: "Наші захисники мають відчувати підтримку та вдячність від кожного з нас, бо завдячуючи їм Овруччина живе сьогодні у відносно мирних умовах. Від щирого серця дякую військовим Збройних сил України, Національній поліції, членам Добровольчого формування ТГ №1, Держприкордонслужбі за цілодобове забезпечення безпекових заходів у всіх населених пунктах громади та за забезпечення громадського порядку.  Христос Воскрес! Вітаю зі світлою Пасхою! Нехай Ваш сильний характер і світла душа допомагають у досягненні високих результатів. Ви мудрі, сміливі, відважні та мужні. Бажаю Вам родинного добробуту та міцного здоров'я! Нехай Бог охороняє Вас від усіх бід!  У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам'яттю загиблих Героїв. Вірю, що Великдень,  це – перемога життя над смертю, що Україна неодмінно переможе підступного ворога та повернеться до мирного життя. Христос Воскрес! Воскресне Україна! Спільно крокуємо до Перемоги! Слава Героям! Слава Україні!"  

Вітання міського голови Івана Коруда працівникам карного розшуку з професійним святом

Вітання міського голови Івана Коруда працівникам карного розшуку з професійним святом

  • Переглядів: 120

Шановні працівники та ветерани карного розшуку! Сьогодні Ваше професійне свято. Робота працівника карного розшуку дуже відповідальна і важка та водночас важлива. Я вдячний Вам за Вашу працю.  Без неї наш світ поринув би в хаос і беззаконня, де панувала б розруха, безкарність і страх. Спасибі вам за те, що завжди знаходитесь на своєму посту і приходите на допомогу за першим покликом! Ми сподіваємось на вас, сподіваємося на вашу силу і справедливість!  Дозвольте, з щирого серця, привітати вас зі святом. Нехай удача і успіх супроводжують вас у роботі. Нехай вам завжди щастить у досягненні мети та в особистому житті, міцного здоров’я і довгих - довгих років життя! З професійним святом, з днем карного розшуку!

Гід державних послуг. Банер